PRODUK UNIK

CELLFOOD CECAIR UNTUK KEHIDUPAN


Cellfood Liquid For Life / Cairan Untuk Kehidupan

Fungsi Cellfood :
1- Mengekalkan tahap kesihatan.
2- Memburu redikal bebas dan rediasi dan membuang toksid.
3- Membekalkan dan meningkatkan oksigen kepada sel.
4- Meningkatkan paras tenaga Sel.
5- 95% penyerapan kepeda sel serta membekalkan nutrisi kepada sel dalam tempoh     3 minit.
6- Mencegah penyakit dan Mencegah jangkitan.
7- Menyempurnakan Fungsi siatem saraf.
8- Mengaktifkan sel-sel dengan pantas.
9- Memperbaiki dan pemulihan sel kulit dengan cepat .
10- Rawatan air yang hebat.
11- Baik untuk segala penyakit yang kronik dan sebagainya….


CELLFOOD Berkesan untuk semua jenis penyakit, 

MENCEGAH Penyakit ,MERAWAT Dan MEMBAIK PULIH SEL
TESTMONIAL BUKTI KEBERKESANAN HASIL PENGGUNAAN PRODUK CELLFOODPENGIKTIRAFAN ANTARABANGSA PRODUK
CELLFOOD


Cap Dagangan didaftarkan dengan Pihak Berkuasa Paten dan Cap Dagang Amerika Syarikat.


Pemenang Anugerah " ADVANCE TECHNOLOGY AWARD " oleh International Hall Of Fame pada Tahun 1997 


Produk CELLFOOD dilindungi Insurance liabiliti bertaraf antarabangsa yang bernilai
USD 5 JUTA 

  
Memperolehi Sijil " PROCESSED FOOD REGISTRATION " iaitu Produk yang bebas daripada kandungan DADAH


Sijil perakuan HALAL daripada IFANCA dan juga JAKIM 


Penerangan mengenai produk CELLFOOD tentang kebaikan dan bagaimana ianya berfungsi & bertindak dan juga soalan dan jawapan sila klik FAQ ( SOALAN dan JAWAPAN )  

PRODUK NANO LIFE MATTRESS
( TILAM KEHIDUPAN NANO )

Nano Life Mattress adalah tilam kehidupan yang dicipta khas untuk meningkatkan KUALITI TIDUR.
Dengan Teknologi Nano & Bio Life Mattress ini amat penting dalam proses peredaran darah yang lancar dengan dibantu Sinaran Infra Merah jauh ( FIR ),Nano yang berteknologi Bio dan juga mengandungi Cip Magnet Dwikutub yang tidak terdapat dimana produk kesihatan tilam.Nano Life Mattress dilambangkan sebagai Jantung Ke 2 dimana kelancaran perjalanan darah dapat diatasi tanpa memudaratkan tubuh badan seseorang.

Dengan kesibukan harian, kebanyakan daripada kita selalunya mengalami keletihan yang disebabkan oleh kekurangan tidur, jadual harian yang padat, masa kerja dan rehat yang tidak seimbang, keadaan kesihatan yang kurang baik dan faktor-faktor gaya hidup yang lain. Jika keadaan keletihan tidak diberikan perhatian yang sewajarnya, ia akan berkembang menjadi sindrom keletihan kronik yang akan menjejaskan kerja rutin harian kita. Oleh kerana fungsi utama ATM Nano Life Mattress adalah untuk menggalakkan peredaran darah, ia akan membantu mengurangkan keletihan dengan melegakan kekejangan otot, menenangkan perasaan cemas, menggalakkan tidur yang lebih lena, mengurangkan masa pemulihan daripada keletihan dan menenangkan perasaan cemas ketika menjalankan aktiviti-aktiviti serta menggalakkan kesejahteraan secara keseluruhannya.Amat sesuai untuk ahli sukan dan juga untuk warga emas.

 
Bagi warga tua / emas ,penuaan merupakan satu proses yang tidak boleh dielakkan oleh sesiapa sahaja dalam kehidupan. Selalunya, penuaan mempunyai kesan-kesan degeneratif terhadap badan kita.
Masalah kesihatan yang timbul pada golongan yang berumur adalah banyak, antaranya termasuklah hipertensi, selesema, osteporosis, penyakit jantung koronari, strok dan sakit belakang. ATM Nano Life Mattress akan membantu mengurangkan sakit belakang dan sendi, ketegangan bahu, masalah sakit leher, mati pucuk dan menguatkan sistem imunisasi.
Feadah - Feadah keberkesanan NANO LIFE MATTRESS
 • •  Meneutralkan keasidan
 • •  Menulenkan darah
 •   Mengurangkan kemurungan
 • •  Megurangkan tekanan
 • •  Menambahkan tenaga  
 • •  Mempertingkatkan fungsi paru-paru
 • •  Menguatkan sistem imunisasi
 • •  Mengaktifkan sel-sel
 •  • Memperbaiki keanjalan salur darah
 • •  Memperbaiki sistem saraf autonom
 •  .  Menggalakkan metabolisme sel
 • .  Mengawal tekanan darah
 • •  Mengurangkan sakit kepala
 • •  Mempercepatkan proses pemulihan
 • •  Meningkatkan metabolisme saluran darah
 • •  Menggalakkan peredaran darah
 • •  Meningkatkan gangguan sistem saraf pusat
 • •  Mengurangkan bengkak, lebam dan radang

PRODUK GUARANA KAPSUL MAKANAN KESIHATAN


GUARANA adalah sejenis herba yang didatangkan khas daripada dearah MANAUES di negara BRAZIL.Guarana adalah 100 % organik kerana ianya mengandungi sebilangan besar bahan organik seperti Guaranin dan Tanin.Semua bahan ini amat baik untuk tubuh badan manusia yang menyebabkan mendapat reputasi sebagai Ubat Awet Muda.Ianya kaya dengan Guaranin yang boleh diserap oleh badan manusia secara perlahan.Pakar-pakar saintis permakanan mengiktiraf GUARANA sebagai MakananKesihatan Semulajadi.
Guarana juga mempunyai kemujaraban yang amat mengagumkan kerana ianya mempunyai kesan diuretic dan hipotemia,baik untuk perut & usus selain ianya dapat meningkatkan perceranaan.
Penyerapan nutrien dan keupayaan SEKS yang luar biasa dan ianya juga menggalakan METABOLISME ORGAN BADAN dan memperbaiki TISU ORGAN DALAMAN.
Ahli Biokimia menyatakan Guarana sejenis ubat penenteram saraf dimana ianya dapat melegakan ketegangan disamping itu juga ianya dapat mencegah ATERIOSKLEROSIS,Menguatkan Jantung,dan amat berkesan terhadap Sakit Kepala & Neuralgia.
Guarana mempunyai nilai khaisat yang tinggi dimana pada zaman sekarang Guarana dianggap sebagai salah satu jenis permakanan kesihatan HERBA semulajadi yang kaya dengan Guaranin,Asid Amino,Karbohidrat,Bahan Galian,Vitamin,Tanin & Theine.Dengan adanya semua bahan khaisat utama ini ianya dapat membantu penyerapan  oleh tisu badan manusia,memperkuatkan serta mencergaskan tisu badan,disamping itu juga ianya dapat bertindak dengan cepat serta ianya dapat melambatkan sistem PENUAAN.
Guarana juga bertindak sebagai Mengurangkan Kesakitan, Mengurangkan Rembesan dan keluaran dari badan, Menguatkan Jantung, Meredakan @ menghilangkan Deman, menguatkan dan menyempurnakan Fungsi Sistem Saraf, Mengosongkan Kandungan Usus, Merangsang Kegiatan Otak & Badan,Menguatkan Badan Dan Menghindari Penyakit,terutama sekali Penyakit Kronik ,Memudahkan Sistem Pernafasan, 
Kelancaran Darah dan  Mengembalikan serta Meningkatkan Tenaga SEKS.
Guarana dapat membantu menyelesaikan mereka yang menpunyai MASALAH yang dihadapi seperti Sindrom kelesuan yang kronik, Kelemahan Fizikal & mental serta Keletihan, Kesukaran Bernafas,Sistem ketahanan Antibodi yang Lemah,Deman, Jangkitan, Keresahan, Tekanan, Sakit Perut ( Cirit Birit ), Kesakitan, Penuaan, Percemaran & Pembekuaan Darah, Kegemukan, Ateriosklerosis, Sakit Perut akibat makanan tidak hadam, Masalah Merokok, Kesakitan semasa Kedatangan Haid dan Lemah Tenaga serta Fungsi SEKS .
Pengakuan Pakar
 
Sarjana Perancis Gonseiu Duhhjafa menyebut dalam sebuah laporan berjudul The Products of Guarana (Guarana, O Produto): "Guarana adalah 100% organik. Ia mengandungi sebilangan besar bahan organic seperti guaranin dan tannin yang baik kepada badan manusia. Dengan ini, ia mendapat nama harum sebagai ubat awet muda. Ia kaya dengan guaranin yang boleh diserap oleh badan manusia secara perlahan. Pentadbiran Pemakanan dan Perubatan (FDA) Amerika Syarikat, selain Institut Pasteur, telah mengiktiraf Guarana sebagai makanan kesihatan semula jadi."

Dr. Berredo Carneiro dari Brazil, sarjana Eropah seperti Dr. Martins Deehastelus, Peekalt Greene dan Dr. Nirsleiner mengesahkan dalam laporan kajian mereka bahawa: "Guarana mempunyai kemujaraban yang mengagumkan. Ia mempunyai kesan diuretik dan hipotemia, baik bagi perut dan usus, selain dapat meningkatkan pencernaan, penyerapan nutrien dan keupayaan seks. Ia juga menggalakkan metabolisme organ badan dan memperbaiki tisu organ dalaman."

Ahli biokimia Paul De Cointe menjelaskan: "Guarana adalah sejenis ubat penenang saraf yang dapat melegakan ketegangan. Ia sejenis buah yang dapat mencegah arteriosklerosis, menguatkan jantung, berkesan terhadap sakit kepala dan neuralgia.".

Dr. Anna Aslan, seorang doctor berwibawa dalam bidang penuaan berkata: "Guarana adalah kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan yang utama."

Ahli farmasi Alexandre de Avila Borges Junior mengesahkan bahawa: "Guarana yang ditanam di Brazil adalah sejenis makanan kesihatan semula jadi yang boleh diambil dengan selamat tanpa sebarang kekhuatiran terhadap ketagihan." Beliau turut bersetuju dengan kenyataan Dr. Aslan bahawa Guarana memberi sumbangan kepada kemudaan orang Brazil. 

Guarana adalah selamat dimakan @ diminum oleh semua peringkat usia tanpa merasa bimbang terhadap ketagihan,ianya bersih daripada DADAH,diperakui HALAL oleh Majlis Agama Islam dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.