PRODUK KECANTIKAN


SET PRODUK KECANTIKAN MARIE ANNE

PRICE RM 251.00
SET MINI KECANTIKAN MARIE ANNE UNTUK KULIT NEUTRAL DAN KERING
1) BEAUTY LOTION WITH D.N.A
Mengandungi NMF yang boleh mengisi semula kelembapan yang diperlukan oleh sel-sel dan mengelakkan sel daripada kehilangan kelembapan., mengelakkan kekeringan kulit dan pembentukan kedut. Produk ini juga sesuai digunakan sebagai losyen selepas cukuran oleh kaum lelaki
2) CLEANSING MILK WITH D.N.A
Ia mengandungi kandungan berkesan untuk penanggalan kekotoran dan sisa solekan di dalam liang liang kulit. Ia bukan sahaja membersihkan kulit tetapi juga melembapkan dan memperbaiki membran kortikal sementara mengurangkan sensitiviti kulit dan membersihkannya. Ia boleh digunakan sebagai make-up remover untuk setiap jenis kulit.
3) DAY MOISTURE FLUID
Ia dapat mengelakkan kehilangan kelembapan kulit di samping memberikan kesan kelembapan yang lama. Ia juga memperbaiki lapisan kutin kulit, meningkatkan kuanliti kulit dan menggalakkan metabolism kulit.
4) INTENSE MOISTURE MASK
Ia dapat memperbaiki sel sel kulit yang rosak akibat daripada pancaran UV. Faktor NMF mengisi semula dan menahan air yang diperlukan oleh sel-sel kulit dan meningkatkan pembentukan kolagen kulit dan menjadikannya lebih lembut
5) NOURISHING NIGHT CREAM
Mengandungi empat jenis minyak tulen yang berlainan untuk membekalkan zat kepada kulit dan menentang radikal bebas. Ia memulihkan kulit matang dan rosak secara berkesan dengan merangsang proses pembaharuan sel-sel kulit dan peningkatan metabolism kulit untuk mengetatkannya. Ia kaya dengan nutrien dan kelembapan yang dapat membantu kulit ��bernafas�� semasa berehat pada waktu malam.

Langkah menjaga kulit Oily Skin Beauty Mine Set:

Langkah 1: Pembersihan - Soft Cleansing Gel (Day and Night)
Langkah 2: Rawatan - Purifying Toner (Day and Night)
Langkah 3: Pemulihan Nutrien - Purifying Day Gel (Day and Night)
Rawatan Khas - Gentle Peeling Cream atau Purifying Mask (satu atau dua kali seminggu)

PRICE RM 242.00
SET MINI KECANTIKAN MARIE ANNE UNTUK KULIT BERMINYAK


1) PURIFYING TONER
Ia melembutkan sebum kulit dan mengimbangkan tahap pH membran Sebaceous dengan lebih berkesan, melembapkan epidermis, meninggalkan kesan astrinjen terhadap liang-liang besar dan menyelaraskan kulit. Ia juga mengekalkan keseimbangan nisbah minyak dan air pada kulit.
2) SOFT CLEANSING GEL
Ia dapat membersihkan kekotoran, sisa secara berkesan dan mengelakkan daripada kesumbatan. Ia juga mengelakkan pembentukan jerawat.
3) GENTLE PEELING CREAM
Ia dapat menanggalkan sel-sel mati dan bahan bahan asing pada epidermis secara lemah lembut. Proses pembersihan mendalam ini juga memperbaiki jalinan kulit kasar, meningkatkan metabolisme kulit dan meningkatkan penyerapan nutrien oleh sel-sel
4) PURIFYING MASK
Ia dapat membantu mengurangkan masalah radang kulit, mengurangkan rembesan minyak dan keaktifan kelenjar sebaceous. Ia juga dapat membatu menyingkirkan minyak dan kekotoran berlebihan dari permukaan kulit dan di dalam liang kulit.
5) PURIFYING DAY GEL
Ia akan diserap dengan cepta oleh kulit dan menyerap minyak berlebihan dengan berkesan untuk membentukkan lapisan perlindungan pada kulit. Ia dapat mengelakkan jangkitan bakteria serta mengawal pembentukan jerawat pada kulit.

Langkah menjaga kulit Oily Skin Beauty Mine Set:

Langkah 1: Pembersihan - Soft Cleansing Gel (Day and Night)
Langkah 2: Rawatan - Purifying Toner (Day and Night)
Langkah 3: Pemulihan Nutrien - Purifying Day Gel (Day and Night)
Rawatan Khas - Gentle Peeling Cream atau Purifying Mask (satu atau dua kali seminggu)

SIRI PENJAGAAN RAWATAN KHAS MARIE ANNE
1) RELAXING EYE CONTOUR MASK ( 30 ml ) Rm 106
Memperbaiki kerosakan disekeliling mata yang disebabkan oleh pancaran ultra ungu. Ia membekal semula kelembapan, membantu kulit menyingkirkan kedut-kedut dan menjadikan kawasan disekeliling mata lebih licin. Ia tidak mengandungi alkohol, bersifat sederhana dan melegakan keletihan mata secara berkesan.

2) WHITENING CLEANSING GEL ( 100 ml ) Rm 148
Ia dapat menaggalkan kekotoran, minyak berlebihan dan sisa solekan dalam kulit dengan sempurna. Ia mengandungi berbagai jenis bahan pemutih tumbuhan semulajadi yang menghalang pembentukan tiriosinase secara berkesan di samping meningkatkan peredaran darah untuk kesan pemutihan yang lebih baik.

3) NATURAL MINERAL MASK ( 100 ml )  Rm 208
Mask ini dirumuskan dengan lumpur laut dalaman sebagai bahan mentah dan ia mengandungi pelbagai jenis asid amino dan ekstrak tumbuhan. Ia dapat menembusi kulit dengan mudah untuk mengimbangkan nutrien yang diperlukan oleh kulit. Sementara membersihkannya. Ia juga menanggalkan kotoran tersebut dalam liang-liang kulit dan mengimbangkan rembesan minyak. Ia melegakan keletihan kulit dengan merangsangkan peredaran darah dan metabolisme kulit, membaharui kulit yang matang mencerahkanya.

4) MINERAL LOTION ( 200 ml ) Rm 109
Berfungsi pengisian semula kelembapan dengan kadar cepat. Penyelarasan ketegangan topeng supaya ia dapat pembersihan yang lebih sempurna, pengisian semula nutrien dan kesan pencerahan pada kulit.

5) SUN CREAM SPF 40  Rm 228
Sun Cream mempunyai indeks SPF40. Ia menlindungi kulit dan mengelakkannya daripada kerosakan yang disebabkan oleh pancaran ultra ungu. Ia mempunyai kesan-kesan pemutihan dan kesan kelembapan untuk kulit. Ia boleh digunakan sebagai lapisan asas dalam mekap.

6) WHITENING DAY FLUID ( 50 ml ) Rm 245
Ia mengandungi pelbagai jenis agen pencerah yang menghalang tirisinase dengan berkesan, mengurangkan pembentukan pigmen hitam, melindungi kulit daripada kerosakan yang disebabkan oleh pancaran UV dan justeru itu menjadikan kulit tampak cerah den berseri.

7) SENSITIVE SKIN CREAM ( 50 ml )  Rm 240
Berkesan untuk mengurangkan sensitiviti kulit dan radang sementara melindungi salur-salur darah mikro dalam kulit. Ia dapat melegakan dan menenangkan kulit, mengurangkan bengkak dan menghentikan gatal.

8) REPLENISHING NIGHT CREAM ( 50 ml )  Rm 248
Ia membekal semula nutrient, menyingkirkan toksin dari kulit, meningkatkan kekenyalan membran sel, mengurangkan pembentukan kedut dengan meningkatkan metabolism sel-sel kulit untukl meningkatkan kolagen.

9) EYE CONTOUR GEL (15 ml )  Rm 164
Berupaya mengimbangi tahan kelembapan kulit secara berkesan. Ia dapat melegakan keletihan mata, menghilangkan kedut yang halus di sekeliling mata, memudarkan lingkaran hitam dan mengelakkan pembentukan beg mata.

10) ESSENTIAL BEAUTY  (1ml x 10 bottles)  Rm 160
Essential Beauty mengisi semula kelembapan dan nutrien dengan cepat dan ia dapat mengekalkan kesan-kesan kelembapan yang lama untuk meningkatkan metabolism sel, menguatkan aktiviti-aktivit sel dan memulihkan kulit pudar dan kering. Ia merangsang janaan semula kolagen kulit den pelawas kenyal untuk memperbaiki kekenyalan kulit sementara merintangradikal-radikal bebas secara berkesan untuk melambatkan proses penuaan dan mengurangkan kedut dengan berkesan.

SET MINYAK WANGI BAGI WANITAPRICE Rm 223
1) MADEMOISELLE ( 50 ml )
Bau wangi yang menyegarkan dan berkilau unik dan penuh semangat seorang perempuan muda yang     kreatif dan berani. Beliau luar biasa bila berbanding dengan orang lain dengan tenaga dan kespontanan beliau.PRICE RM 238
2) POUR FEMME ( 50 ml )
  Bau harum berglamor, jelas, berkewanitaan, licin, kaya dengan kegemilangan moden.

SET MINYAK BAGI LELAKIPRICE RM 223
1) POUR HOMME ( 50 ml )
Bau wangi penuh keghairahan, sensual, sifat kelelakian, segar, selesa, keanggunan. Bau wangi yang elegan dan seimbang untuk lelaki yang halus dan matang.

PRICE RM 214
2) EAU TONIQUE ( 50 ml )
Direka untuk lelaki muda yang bersemangat sukan terhadap hidup yang ingin membebaskan diri daripada kebiasaan dengan keanggunan dan sekelip kelucuan dalam matanya